IEPER0472 81 91 430472 81 91 43
BRUGGE0485 91 17 270485 91 17 27

Steeds tot uw dienst

7/7 – 24/24 bereikbaar

Luchthavenvervoer volgens vaste prijzen

Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig in de luchthaven geraakt waar u het vliegtuig wenst te nemen. Maar ook transport naar elk station of naar een privé locatie behoort tot de mogelijkheden.

Tarieven

Wij hanteren vaste prijzen voor luchthavenvervoer vanuit de regio Ieper, Poperinge en Heuvelland. Raadpleeg onze prijzentabel of neem contact op voor een offerte op maat indien het gaat om een vast traject dat op regelmatige basis terugkeert.

Ziekenhuisvervoer – repatriëring

Wij werken samen met diverse maatschappijen waaronder Europ Assistance, Mondial Assistance en Mutas. U kunt steeds contact opnemen met hen voor meer info.

Speciale gelegenheden

Doet er zich binnenkort een speciale gelegenheid voor en wenst u hiervoor vervoer te voorzien. Neem dan gerust contact op en samen met u bekijken we de diverse mogelijkheden. Onze wagens zijn luxueus ingericht en beschikken over het maximum aan comfort om u in optimale omstandigheden naar uw bestemming te brengen. We beschikken inmiddels over vijf klasse Mercedes voertuigen en een ruime aanhangwagen.

Contact

Overtuigd van onze dienstverlening? Neem dan meteen contact op of reserveer online uw luchthavenvervoer te Ieper.